Module 0-1 jaar

Leer alles over de pijlers bewegen, spelen en verzorgen binnen de leeftijd van 0 tot 1 jaar

Unieke informatie die iedere ouder moet weten

In deze module leer je alles over de pijlers bewegen, spelen en verzorgen binnen de leeftijd van 0-1 jaar. Zijn jullie in verwachting van een zoon of dochter? Dan sluit deze module ook goed bij jullie aan. Door middel van praktijkvoorbeelden, ervaringen en uitdagingen waarin je zelf mag gaan ervaren, weet ik zeker dat je meer gaat zien dan dat je al zag.

Herken jij jezelf hierin?

Reviews

Monique
Lees verder
Omdat ik altijd vol bewondering kijk naar hoe de kinderen spelen bij Doen, en hoe ze bij Doen met de kinderen omgaan, vroeg ik bij Joyce wat informatie op over deze visie, waarna zij heel graag met mij in gesprek ging. Mijn idee was om deze visie thuis ook meer te gaan toepassen, omdat ik zag hoe onze zoon hiervan genoot tijdens het spelen bij Doen. Het gesprek met Joyce was echt een verrijking en gaf mij hele nieuwe inzichten over spelen, opvoeden en dergelijke. Ik zie nu dat onze zoon van 11 maanden thuis met veel meer aandacht speelt, langer bezig is met hetzelfde, heel veel plezier kan hebben met zijn eigen gecreëerde spel en dat alles door het voorbereiden van de speelomgeving en het aanbieden van ander soort materiaal. Ook de manier van omgang doen wij nu anders, door hem meer te vertellen en uit te leggen wat we zien bij hem. Ik vind het ontzettend waardevol om hier meer inzicht in gekregen te hebben. Joyce zit vol passie voor dit vak en deze visie. Dat straalt ervan af en de manier waarop zij het kan uitleggen, is heel mooi en anders dan de meeste mensen doen. 
Sophie
Lees verder
Onze middelste dochter Hannah is een gevoelig, temperamentvol meisje. Vorig jaar merkten wij als ouders dat het thuis niet zo lekker liep. Hannah was vaak boos en overprikkeld. De frustraties liepen aan beide kanten hoog op. Bij DOEN bleek Hannah juist veel veiligheid en rust te vinden. Sowieso is het contact met de medewerkers en met Joyce altijd heel laagdrempelig en fijn. Toen ik bij Joyce mijn onmacht deelde, bood zij aan om eens met mij en mijn man in gesprek te gaan om mee te denken. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.
Previous
Next

Deze module is helemaal voor jou als

Dit is wat je krijgt