Joyce - Kijken bij ZIEN - Ballenbak

Joyce

Hoe het begon

In 2000 werd ik moeder van Denzel, werkte binnen de kinderopvang. Vanuit mijn studie, liep ik stage en mocht ik daar blijven werken. Toen Denzel er eenmaal was klopte het niet meer. De manier van werken, toen. Ik maakte de keus om bij Denzel te zijn en een andere baan te zoeken. Na Denzel volgde Mirthe en Lois.

Kinderopvang

In 2012 besloot ik weer te gaan studeren, management kinderopvang. 2013 het jaar waar ik als gastouder begon vanuit mijn eigen huis. Ik startte een montessori opleiding. Tijdens deze opleiding kwam Emmi Pikler voorbij. Ik raakte geïnspireerd.

Emmi Pikler

In 2016 startte ik met de opleiding tot Pikler pedagoog, tegelijk met deze start vertrok ik vanuit mijn huis naar een prachtige locatie. Kindercentrum Doen opende haar deuren in augustus 2016. Ik begon daar met 12 kinderen, tijdens mijn opleiding tot Pikler pedagoog gebeurde er veel binnen Doen. Passende meubels, passende open materialen, zorgvuldige voorbereide omgeving, veel aandacht en tijd voor verzorging, spel en bewegen. Doen groeide samen met het team tot een plek waar we de kinderen Zien en ruimte geven.

Zien

Door naar de kinderen bij Doen te kijken, geven ze ons informatie, nemen ze ons mee in hun belevingswereld. Zien wij zoveel moois! Dit willen wij ook buiten Doen verder uitdragen, wij willen jou ook inspireren en mee laten genieten en laten zien wat wij dagelijks mogen zien.

Wanneer zie ik jou!