Over Z!EN

Al meer dan 20 jaar werk ik, Joyce, in de kinderopvang. Door de gesprekken die ik dagelijks met ouders voer, merk ik dat er heel veel vragen zijn die nergens anders beantwoord worden. Algemene informatie is vaak ergens achter een computer bedacht. Ze werken in de praktijk niet (goed) en dit kan jou als ouder een onzeker gevoel geven en je kwetsbaar maken. Want wat ik hoor van ouders en zelf ook ervaar, is dat er vanuit instanties vaak gekeken wordt naar een gemiddelde en de algemene standaard. Maar is dat wel zo belangrijk? Of mogen we kijken naar ons eigen kind als individu?

Het loslaten van eigen keuzes wordt hierdoor juist ingewikkeld, zeker als je voor het eerst ouder wordt. Daardoor merk ik dat er heel veel behoefte is aan inzichten, waarbij jij gezien wordt en je vanuit je eigen gevoel en met zelfvertrouwen aan de slag kunt. Je gevoel en intuïtie vertellen je precies wat jouw kind nodig heeft. Maar durf jij daar ook op te vertrouwen?

Het is mijn doel om je bewust te maken van jouw blinde vlek. Ik ga je leren wat je kunt zien. Want uiteindelijk mag jij het echt allemaal zelf zien.

Ben je er klaar voor? Op naar relaxt ouderschap!

Meteen handige tips en adviezen ontvangen?