Speelgroep voor kinderen

Je kind volgen door te kijken!

Spelen bij Z!EN

Spelen bij Zien is een speelgroep die je samen met je kind kunt bezoeken. Jij als ouder krijgt de ruimte om met onverdeelde aandacht jouw kind te observeren in zijn of haar spel. Je wordt bewust van wat jouw kind laat zien.

Dit is spelen bij Z!EN

Je komt de ruimte binnen samen met je kind. Jullie zien daar de voorbereide omgeving. Deze is speciaal ingericht voor maximaal 6 kinderen, met daar omheen kussens waarop plaatsgenomen kan worden. Je kiest binnen de ruimte een eigen plaats. Vanuit daar word je meegenomen in de beleef- en bewegingswereld van het kind. Ondertussen sluiten wij bij jullie aan, om te delen wat we zien.

Wat wij jou geven

Wij laten jou vol bewondering naar je kind kijken. Dit geeft nieuwe inzichten. Zo ontdek en ervaar je. Wij laten je (weer) genieten van het spel van jouw kind, leren je over de spelontwikkeling, bewegingswereld en laten je bewust stilstaan bij de voorbereide omgeving; je zoomt in op de behoefte van je eigen kind. Tijdens een persoonlijk gesprek bieden we jou de verdieping en is er ruimte voor verdiepende vragen. Wij vinden het een verrijking om met elkaar over opvoeding te praten. Kom jij ervaren? Samen zullen we veel nieuwe dingen ontdekken over jullie kind door in te zoomen. Dit maakt de opvoeding thuis meer ontspannen.

Inclusief

De investering is maar 120 euro in totaal voor 6 keer spelen bij de speelgroep voor kinderen.

Waar zitten wij?

Inschrijven

Spelen bij Zien is een speelgroep die je samen met je kind kan bezoeken. Jij als ouder krijgt de ruimte om met onverdeelde aandacht jouw kind te observeren in zijn of haar spel. Je wordt bewust van wat jouw kind laat zien. Schrijf je hieronder in.